(VIDEO) Pubele cu mesaje seducătoare: „O, chiar acolo, da!”

de | 15.06.2022 09:30 | Știri, După subiect, Lifestyle

Strategie inedită a administrației publice dintr-un oraș pentru a păstra localitatea curată. Este vorba despre orașul Malmo, din Suedia, acolo unde pubelele de gunoi „grăiesc” mesaje seducătoare în momentul în care cetățenii aruncă mizeria.

Acest lucru se întâmplă de fiecare dată când cineva aruncă gunoiul: „O, chiar acolo, da!”, „Întoarce-te curând și fă asta din nou!” și „Mmm, un pic mai la stânga data viitoare”, „A fost grozav de bine”, sunt câteva dintre mesajele menite să încurajeze locuitorii să arunce gunoiul acolo unde trebuie.

Inițiativa este parte a unei campanii pusă la cale de autorități cu scopul de a încuraja cetățenii să mențină orașul curat.

Pubele cu mesaje audio au fost achiziționate de către administrația locală din Malmo încă din anul 2017. Noutatea o reprezintă, acum, mesajele seducătoare care îi îndeamnă pe oameni să respecte curățenia, potrivit CNN.

Campania are scopul de a face cât mai mulți oameni să vorbească despre cel mai murdar lucru care există: aruncarea gunoiului, a lucrurilor care ajung pe străzi, în piețe și în mare”, a declarat Marie Persson, care se ocupă de infrastructura din Malmo.

Vocea sexy și seducătoare este a unei „persoane celebre”, după cum a dezvăluit Persson. Identitatea acesteia nu a fost, însă, dezvăluită.

Foto Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Schimbare uriașă în învățământ! Ce se va întâmpla cu lucrările de la Evaluarea Naţională

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Digi | Malmo | Suedia