(Video) Redeschiderea Eurial Invest Pitești – Oferte Excepționale la Mașini Noi!

de | 20.06.2024 11:00 | Lifestyle, Pitești

Eurial Pitești este unul dintre primele dealershipuri deschise în România. Punct de lucru al companiei românești Eurial Invest cu peste 30 de ani de existență și o vastă experiență în industria auto, continuă să își dezvolte portofoliul de produse și servicii.

Eurial Invest Pitești

Compania a ajuns să comercialize în prezent unele dintre cele mai sonore nume ale producătorului francez Stellantis, respectiv PEUGEOT, CITROËN și OPEL.

Eurial Pitești a rebranduit în totalitate showroom-ul situat pe DN 65B din comuna Bradu, Pitești urmând noile standarde de marcă ale grupului Stellantis în scopul de a găzdui toate cele trei mărci din portofoliu. În acest fel fiecare marcă are propria zonă de expunere, vânzare și service-are începând de miercuri, 19 Iunie 2024.

Eurial Invest Pitești

Eurial Pitești este unul dintre primele dealershipuri deschise în România încă de la înființarea Eurial Invest. Pentru noi este o mândrie și un motiv de laudă să păstrăm trendul evoluției și suntem printre primii care aplică noile standarde multibrand necesare expansiunii mărcii EURIAL.

 

Eurial Pitesti este deschizător de drumuri. Succesul noi identități este în egală măsură important atât pentru noi cât și pentru mărcile pe care le comercializăm. Avem clienți loiali care ne-au susținut de-a lungul anilor și alături de care ne dorim să evoluăm sănătos pe piața auto din județul Argeș.” a declarat Lucian Vișan – CEO Eurial Invest

Eurial Invest Pitești

Important de precizat! Pentru o perioadă limitată compania vă așteaptă cu discounturi si oferte avantajoase, oferte de deschidere!

Eurial Invest Pitești

Cu această ocazie, compania oferă reduceri substanțiale și oferte limitate la întreaga gamă de vehicule.

Vă invităm să descoperiți și să testați noul Peugeot 3008, disponibil atât în varianta electrică, cât și în cea termica.În plus, aveți posibilitatea să explorați noile modele de la Peugeot, Citroën și Opel.

Vă așteptăm cu drag în zilele de 20 și 21 iunie pentru a beneficia de aceste oferte speciale și pentru a vă bucura de experiența de a conduce noile noastre mașini.

Nu ratați această ocazie unică de a achiziționa vehicule de top la prețuri deosebite!”, transmit reprezentanții companiei.

Eurial Invest Pitești

Amintim de asemenea faptul că în primele luni a acestui an Cristi Dolofan a preluat Eurial Invest, dealerul Peugeot, Citroën, Opel şi DS de la unchiul său, Gheorghe Dolofan, fondatorul companiei.

Într-un interviu acordat presei naționale, Gheorghe Dolofan a precizat că deși este tânăr, nepotul său, Cristian Dolofan a confirmat în business.

Cristian este nepotul meu, este tânăr şi a confirmat în business. Am văzut creşterea pe care a avut-o businessul Dolo Trans Olimp, spre exemplu. Mai mult, deja după 2-3 luni de când a preluat Eurial Invest, lucrurile au început să crească, iar evoluţia este vizibilă“, a declarat pentru ZF Gheorghe Dolofan.

Eurial Invest Pitești

Despre Eurial Invest

Pentru cei care încă nu știu EURIAL Invest este dealer oficial Peugeot, Citroën, DS Automobiles și Opel. Compania deține o rețea ce numără 7 puncte de vânzare și are peste 30 de ani de experiență în domeniul auto.

EURIAL Invest oferă clienților o gamă completă de servicii care acoperă toate nevoile precum: vânzarea de mașini, produse financiare și asigurări și toată gama de servicii post-vânzare.

De-a lungul a trei decenii de activitate, EURIAL a investit în tehnologie, stilul specific al mărcilor reprezentate și echipă stabilă, astfel încât să devină model de referință pentru clienții săi în derularea serviciilor de comercializare și realizarea completă a lucrărilor în garanție și post garanție, la standardele de calitate ale Grupului STELLANTIS.

Trebuie precizat faptul că EURIAL INVEST derulează în prezent activități de vânzare și service în 7 centre autorizate Trust Motors, importatorul oficial al mărcilor, din București (Otopeni, Militari și Pantelimon), Pitești, Ploiești, Cluj-Napoca și Brașov.

Lăsăm mai jos imagini de la evenimentul de ieri, 19 iunie

Eurial Invest Pitești
Adresa: DN65B, comuna Bradu, sat Geamana, Judetul Arges
Telefon: 0740.093.553
Email: rares.lazaroiu@eurialpitesti.ro

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Dolofan, antreprenor: Dintotdeauna m-a motivat ideea de a fi cea mai bună versiune a mea!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | București | Cluj | Cluj-Napoca | comuna Bradu | Cristian Dolofan | DN 65B | Dolo Trans Olimp | Otopeni | Pitești | Ploiești

Ultimele articole