(VIDEO) Încă un caz revoltător! Profesoară umilită la ora de engleză! Elevii mimează acte sexuale asupra ei

de | 07.04.2023 18:07 | După locație, După subiect, Eveniment, Național

(VIDEO) Încă un caz revoltător! Profesoară umilită la ora de engleză! Elevii mimează acte sexuale asupra ei

Încă un caz revoltător, care a avut loc într-o școală din România, a fost făcut public de jurnaliștii din Prahova. O profesoară de limba engleză a fost, pur și simplu, batjocorită de elevii cărora le predă, iar întreaga scenă a fost filmată.

Cazul halucinant a avut loc Școala din Pietriceaua, comuna Brebu. În imaginile video publicate de Phonline.ro, se poate observa cum o profesoară de limba engleză este umilită de elevi care ar aparține mai multor clase din unitatea de învățământ.

La un moment dat, se observă cum în apropierea femeii apar trei băieți care simulează acte sexuale și o ating pe corp și pe față pe aceasta. Femeia pare că este nepăsătoare, în încercarea de a-i liniști pe elevi. Ba mai mult, la un moment dat zâmbește.

Lipsa de reacție a cadrului didactic ridică semne de întrebare. Într-o asemenea situație, în mod normal, femeia ar fi trebuit să se impună, având în vedere gesturile copiilor și funcția sa în instituția de învățământ.

Întreaga scenă a fost filmată de către ceilalți elevi prezenți la ora de engleză. Ba mai mult, aceștia îi încurajează pe cei trei băieți în comportamentul grotesc.

A fost deschis dosar penal

Conform Antena 3 CNN, reprezentanţii unităţii de învăţământ au deschis o anchetă. Totodată, Inspectoratul de Poliție Județean Prahova a transmis că a fost deschis un dosar penal în acest caz.

La data de 6 aprilie a.c., polițiștii Secției de poliție rurală Valea Doftanei au fost sesizați de către directorul unei unități școlare din comuna Brebu despre faptul că deține o înregistrare audio video prin care doi elevi cu vârstele de 13 ani în timp ce se aflau într-o sală de clasă au simulat exercitarea unor acte de natură sexuală asupra unui cadru didactic.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au transmis oamenii legii.

Foto/Video Phonline.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Caz șocant în Argeș! Băiețel de 12 ani bătut și umilit zile la rând de un grup de colege!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Prahova

Ultimele articole