(VIDEO) Rezumatul celor 3 zile de Analogue Festival!

de | 05.09.2022 12:06 | Știri, Eveniment, Județean

În decursul primului weekend de toamnă, 2-4 septembrie, Analogue Festival a reușit să întrețină o atmosferă spectaculoasă adunând un public de zeci de mii de oameni în doar 3 zile, la maxim 15 grade. Arges – Festival pe vreme rea

Noaptea trecută, duminică 4 septembrie, a fost ultima zi de distracție a singurului festival de anvergură din județul Arges.

Festivalul ANALOGUE s-a aflat la prima ediție anul acesta, însă a un public mai mult decât numeros. Vremea rea nu a reușit să strice energia pozitivă a persoanelor care au ales să cânte și să danseze cu ghetele pline de noroi și o pelerină de ploaie. Nici temperaturile nu au fost foarte prietenoase, dar la maxim 15 grade publicul s-a încălzit prin mișcare și voie bună.

Primăria Mioveni alături de Centrul Cultural au precizat că lipsa unor astfel de evenimente în Argeș i-au determinat sa îl organizeze. De asemenea, aceștia au observat dorința oamenilor de a participa la un astfel de eveniment.

Artișii au făcut un spectacol pe cinste, la momentul celor de la Zdob și Zdub publicul a jucat hora printre picătuile de ploaie și luminile colorate ale festivalului.
Capete de afiș pentru acest eveniment au fost: BUG Mafia, Zdob și Zdub, The Motans si Irina Rimes.

Astfel, prin acest festival judetul Argeș a reușit să facă parte din circuitul locurilor din România unde se organizează spectacole de anvergură.

 

 

Foto Analogue Festival

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Klaus Iohannis – discurs de începerea noului an școlar!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Analogue Festival | Argeș | Mioveni

Ultimele articole