(VIDEO) Scene intime într-un bar din Costești! Mai multe persoane au fost audiate

de | 04.01.2024 14:07 | Eveniment, Județean

Informații noi

În urma scenelor de-a dreptul incendiare care au avut loc într-un bar din orașul Costești, polițiștii argeșeni s-au sesizat din oficiu și desfășoară cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.

Până la acest moment au fost audiate mai multe persoane în legătură cu aspectele ce fac obiectul filmării, cercetările fiind în desfășurare, pentru administrarea probatoriului necesar în vederea stabilirii situației de fapt și a tragerii la răspundere a persoanelor implicate.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, conform art. 375 din Codul Penal, în care polițiștii desfășoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești.”, transmite IPJ Argeș

Știrea inițială

Scene intime într-un bar din Costești! Și-a chemat femeie cu banii din colind!

Scene de-a dreptul incendiare au avut loc într-un bar din orașul Costești, județul Argeș.

O filmare cu doi „îndrăgostiți” a devenit virală pe rețelele de socializare, după ce aceștia au împărțit momente mai mult decât intime într-un loc public, acolo unde erau prezente aproximativ 10 persoane în acel moment.

Conform surselor noastre, cei doi protagoniști nu sunt alții decât un localnic ce își face veacul mai mult pe străzile orașului Costești și o femeie ce a ajuns în locația respectivă de pe undeva din Ilfov. Fata ar fi primit o sumă de bani din partea celui dintâi, după ce acesta ar fi făcut rost de ei într-un mod mai mult decât cinstit: a fost cu colindul prin localitate.

Fără inhibiții și cu prezență de spirit, cei doi s-au pus pe treabă în localul cu pricina de unde nu au întârziat să apară pe fundal manelele, doar ce era un așa moment fără puțină muzică?

Cei prezenți au susținut și ei mișcarea! De la miștouri și telefoane cu camerele video pornite până la urlete și distracție, așa s-a prezentat atmosfera în respectivul bar.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șofer din Mioveni depistat cu 144 de km/h!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Costeşti

Ultimele articole