(Video) Șoferul inconștient care făcea drifturi într-un giratoriu din Pitești a fost identificat de polițiști

de | 11.07.2024 15:29 | Importante

  • Șofer inconștient filmat în timp ce făcea drifturi în Pitești.

Aceste imagini care ne-au parvenit au fost surprinse noaptea trecută în sensul giratoriu din Craiovei acolo unde se vede clar cum un șofer inconștient a ales respectiva zonă de circulație pentru a face drifturi.

În imagini se poate observa cum șoferul se expune la riscuri imense la fiecare curbă cu viteză.

Mai mult decât atât acesta a provocat zgomot deranjant, care probabil i-a trezit pe mulți piteșteni care locuiesc în zonă.

Gestul șoferului a încălcat legislația rutieră și riscă să fie amendat.

UPDATE

Compartimentul Relații Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș transmite faptul că la data de 11 iulie, în urma imaginilor apărute în spațiul public, în care un autoturism rulează cu viteză, de mai multe ori, într-un sens giratoriu din Pitești, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-au sesizat, din oficiu, și au efectuat verificări în vederea identificării conducătorului autoturismului și luării măsurilor legale care se impun.

Polițiștii au identificat persoana în cauză, un tânăr de 18 ani, din Beleți Negrești.

În urma abaterii constatate, tânărul a fost sancționat contravențional, pentru comportament agresiv în conducerea unui vehicul, cu amendă în valoare de 660 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

„Mulțumim celor care, prin spiritul civic de care au dat dovadă, au sancționat astfel de comportamente.

Facem un apel la responsabilitate și îndemnăm toți participanții la traficul rutier, indiferent de calitatea acestora, să adopte o conduită preventivă, care să ducă la evitarea producerii accidentelor, a pagubelor materiale și a pierderilor de vieți omenești.

Poliţiştii argeșeni continuă acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie”, au transmis reprezentanți IPJ Argeș.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mesaj RO-ALERT în cazul unei adolescente din Argeș căutată de polițiști

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești

Ultimele articole