(VIDEO) Șoferi verificați cu câini antidrog, în Argeș

de | 15.08.2022 12:13 | După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Știri

În acest weekend, polițiștii au acționat pentru prevenirea infracțiunilor și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică la manifestările cultural-artistice care s-au desfășurat în județul Argeș.

Astfel, oamenii legii au fost prezenți în localitățile Izvoru, Dârmănești și Vlădești, la târgurile anuale organizate în aceste localități, dar și în comuna Căldăraru, la manifestările prilejuite de zilele comunei.

actiune politisti - (VIDEO) Șoferi verificați cu câini antidrog, în Argeș

Foto IPJ Argeș

De asemenea, polițiștii au fost prezenți la Festivalul Stonebird de la Corbi, dar și în municipiile Curtea de Argeș și Câmpulung. Aici, oamenii legii au efectuat verificări în vederea depistării celor care dețin droguri. Prin urmare, agenții au avut sprijinul unui câine specializat în depistarea substanțelor interzise, de la Centrul Chinologic Sibiu.

Din fericire, nu au fost găsite persoane care aveau asupra lor droguri.

Totodată, au fost efectuate activități de informativ-preventive pentru informarea și conștientizarea tinerilor cu privire la efectele nocive ale consumului de substanțe psihoactive.

Persoanele prezente la activități au fost informate cu privire la riscurile asociate consumului de substanțe psihoactive, despre consecințele care decurg în urma consumului de substanțe psihotrope, respectiv alterarea relațiilor cu familia cu prietenii ori despre efectele dăunătoare asupra sănătății, dar și despre adoptarea unor comportamente distructive”, transmite IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Weekend dificil pentru prostituatele din Pitești! Polițiștii au stat cu ochii pe ele

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dârmănești | Stonebird

Ultimele articole