Weekend dificil pentru prostituatele din Pitești! Polițiștii au stat cu ochii pe ele

de | 15.08.2022 13:00 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Cele care practică cea mai veche meserie din lume au avut un weekend nu tocmai plăcut, având în vedere că polițiștii din Pitești au efectuat verificări în forță.

Astfel, oamenii legii au acționat pentru depistarea cerşetorilor din apropierea lăcaşelor de cult precum și din zona centrală a municipiului Pitești și a persoanelor care practică prostituția stradală.

Prin urmare, secția 1 de Poliție Pitești a aplicat 6 sancțiuni, în valoare de 1.000 de lei privind normele de conviețuire socială și 9 sancțiuni contravenționale, privind circulația pe drumurile publice, în valoare de 290 lei.
Au fost legitimate 55 de persoane și au fost verificate 17 autovehicule.

De asemenea, agenții Secției 2 de Poliție au aplicat 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 7000 de lei, privind normele de conviețuire socială. Alte 18 sancțiuni, în valoare de 1740 de lei, au fost aplicate privind circulația pe drumurile publice. 52 de persoane au fost legitimate și au fost verificate 17 autoturisme, 4 cazinouri și cinci agenți de pază.

Secția 3 de Poliție Pitești a aplicat 5 sancțiuni, în valoare de 500 de lei, privind normele de conviețuire socială și 9 sancțiuni contravenționale, privind circulația pe drumurile publice, în valoare de 2.900 de lei. Totodată, au fost legitimate 52 de persoane și au fost verificate 16 autovehicule.

Polițiștii Secției 4 Poliție Pitești au acționat și ei, aplicând o sancțiune contravențională, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială, în valoare de 200 de lei și 13 sancțiuni contravenționale, conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare de 290 lei. Au fost legitimate 82 de persoane și au fost verificate 27 autovehicule, șase agenți de pază și cinci unități de cazare.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Șoferi verificați cu câini antidrog, în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole