(Video) Surpriză din partea comunității orașului Topoloveni pentru primarul Gheorghiță Boțîrcă

de | 20.06.2024 18:55 | Lifestyle, Topoloveni

În ultima zi din cele patru zile minunate de sărbătoare a orașului Topoloveni, primarul Gheorghiță Boțîrcă a avut parte de o surpriză frumoasă din partea cetățenilor orașului.
Gheorghiță Boțîrcă a fost reales ca edil al orașului Topoloveni pe data de 9 iunie, acesta fiind cel mai longeviv primar din țară.
Imagini cu momentul emoționant puteți viziona AICI. 
surpriza primar Topoloveni
După reusita din 9 iunie și o dată cu împlinirea a 603 ani de atestare documentară a orașului TOPOLOVENI, în ultima zi din cele patru de sărbătoare a orașului TOPOLOVENI , comunitatea a dorit să își arate susținerea și respectul pentru ” cel mai longeviv primar din România ” , peste 30 de ani de mandat în slujba cetățenilor.
Respect, domnule primar!!!
Felicitări, comunității TOPOLOVENI pentru susținerea arătată!” este mesajul transmis în mediul online de echipa DIN INIMA PENTRU TINE. 
surpriza primar Topoloveni
Primarul Gheorghiță Boțîrcă le-a mulțumit cetățenilor prezenți la Zilele Orașului Topoloveni pentru susținerea acordată.
Am împărtășit de curând poate unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea, pentru care am muncit în echipă și s-a dovedit că cea mai frumoasă echipă ați fost dumneavoastră, oamenii din Topoloveni”, a transmis primarul Gheorghiță Boțîrcă.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Topoloveni