(Video) Sute de percheziții domiciliare au loc în Argeș!

de | 28.05.2024 09:51 | Importante, Eveniment, Județean

Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, coordonează astăzi, 28 mai 2024, o amplă operațiune de combatere a infracțiunilor economico-financiare și a celor de natură judiciară, informează Poliția Română.

Peste 150 de percheziții domiciliare, în cadrul mai multor acțiuni operative, pentru tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale și protejarea comunității de activitățile ilegale efectuează polițiștii, sub supravegherea procurorilor de caz.

Activitățile sunt efectuate în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, contrabandă, înșelăciune, bancruta frauduloasă, obținere ilegală de fonduri, delapidare, fals, infracțiuni prevăzute de Codul fiscal, fals informatic, șantaj, furt calificat și la regimul armelor.

 

„Acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor cercetate, recuperarea prejudiciilor și indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal.”, mai transmit reprezentanții Poliției Române.

Aceștia mai precizează că persoanele depistate vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză.

Totodată trebuie menționat faptul că activitățile de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Poliției Române, pentru combaterea infracționalității de orice fel.

„Pe parcursul zilei, în funcție de evoluția anchetei în fiecare caz, Poliția Română va oferi informațiile ce pot fi făcute publice”, mai adaugă oamenii legii.

 

Video: YouTube / Poliția Română

Foto: captura video

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenționare ANM de vreme rea! Vizat este și județul Argeș

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole