Atenționare ANM de vreme rea! Vizat este și județul Argeș

de | 28.05.2024 09:38 | Importante, Județean, Lifestyle

Meteorologii au emis astăzi o atenționare meteo de ploi. Vizat este și județul Argeș.

În intervalul 28 mai, ora 10:00 – 30 mai, ora 20:00, aria ploilor va fi în extindere treptată și va cuprinde cea mai mare parte a țării.

Vor fi mai ales averse, însoțite de descărcări electrice și pe alocuri de intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină. În intervale scurte de timp sauprin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 15…25 l/mp și pe alocuri de peste 40 l/mp.

cod galben ploi

De asemenea ANM a emis și un cod galben pentru intervalul: 28 mai, ora 16:00 – 29 mai, ora 16:00. În această perioadă cantitățile de apă vor fi însemnate.

Meteorologii anunță că în cea mai mare parte a Moldovei, estul Transilvaniei, în Carpații Orientali și jumătatea de est a Carpaților Meridionali vor fi perioade cu averse și cu caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 25…30 l/mp și pe alocuri de peste 40…50 l/mp

 

Foto News.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

5 iunie-Zi liberă pentru profesori și elevi!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole