(VIDEO) Tânăr din Topoloveni-prins în flagrant și filmat când fura din mașini

de | 29.04.2024 16:37 | Județean, Eveniment

Un tânăr de 21 de ani, din Topoloveni, a ajuns pe mâna polițiștilor după ce a fost văzut furând dintr-un autoturism. Oamenii legii l-au lăsat să își mai dea în petec o dată și l-au reținut după ce a spart o altă mașină și a furat o bijuterie din aur.

Polițiștii din Pitești au fost alertați de un bărbat care a sunat la 112 și a spus că un tânăr încearcă ușile mașinilor parcate pe principalul bulevard al orașului și chiar a intrat într-un autoturism de unde a furat ceva.  În urma apelului, trei polițiști au ajuns imediat acolo și l-au văzut pe spărgător, însă l-au lăsat până când a intrat într-o altă mașină al cărei proprietar abia o parcase.

Luat ca din oală, hoțul a aruncat ce furase. Era un lănțișor din aur pe care-l găsise în mașina spartă. El a fost dus la audieri, iar acolo a recunoscut că mai furase în același mod un portofel din altă mașină.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru furt în formă continuată și l-au reținut pentru 24 de ore. Pentru că nu are antecedente, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești a decis ca el să fie cercetat sub control judiciar.

Foto: captură video

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Restricții de trafic pe DN 7

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Topoloveni

Ultimele articole