(Video) Transfăgărășanul va rămâne deschis atâta timp cât se poate circula în condiții de siguranță

de | 04.11.2022 09:45 | Știri, Județean, Politic

Ministrul Sorin Grindeanu a anunțat că Transfăgărășanul va rămâne deschis atâta timp cât se poate circula în condiții de siguranță. Mai mult decât atât, în 2023 acesta  va fi reabilitat în întregime. Vestea bună a fost anunțată de Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean.

 

 

De obicei, pe 4 noiembrie, Transfăgărășanul, (DN 7C) se închidea pe porțiunea de la km 104+000 (Piscu Negru) pana la km 130+800 (Cabana Balea Cascada).

Transfăgărășan

Ion Mînzînă a mai precizat faptul că miercuri, 2 noiembrie, acesta a fost la Ministerul Transporturilor, împreună cu deputatul Simona Bucura Oprescu și primarii Cristian Gentea și Ion Georgescu, acolo unde a fost semnat protocolul în baza căruia Consiliul Judetean Arges și-a asumat responsabilitatea realizării părții tehnice a Drumului Expres Pitești-Mioveni.

 

Cu această ocazie, i-am cerut domnului Pistol, de la CNAIR, să rezolve și problema drumului Câmpulung- Curtea de Argeș și mai ales, am solicitat ca Transfăgărășanul să nu se mai închidă atâta timp cât se poate circula în condiții de siguranță.

 

Apreciez faptul că ministrul Sorin Grindeanu a luat decizia ca Transfăgărășanul să nu se mai închidă începând cu luna noiembrie. Mai mult, ministrul Grindeanu a dat asigurări că, la anul, Transfăgărășanul, unul din cele mai frumoase drumuri din lume, este prins spre finanțare pentru o asfaltare integrală.

 

Încă o dată Partidul Social Democrat arată că susține cu adevărat infrastructura din Argeș și mediul economic, nu din vorbe, ci prin fapte!” a adăugat acesta.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Gentea: „Prin Ministerul Economiei, PSD reușește să stimuleze consistent investițiile în industrie!”

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Mînzînă

Ultimele articole