(Video) Ultima zi la Analogue Festival 2023

de | 27.08.2023 22:21 | Mioveni, Lifestyle

Analogue Festival 2023 își ”trăiește” ultimele momente ale acestei ediții. O ediție vibrantă, o ediție în care muzica bună a mers mână în mână cu distracția și relaxarea.

A treia și ultima zi a Festivalului Analogue din acest an a început în forță, oferind publicului mai mult decât muzică bună. A oferit publicului un motiv și un loc de întâlnire cu prietenii pentru o nouă zi de relaxare și distracție. Atmosfera acestui festival este mai mult decât despre muzică bună, este despre prieteni, despre relaxare și despre amintiri memorabile. Un loc care îți oferă prilejul să simți momentul, un loc în care vârsta este doar un număr și în care fiecare participant se poate simți în largul lui.

În această a treia seară au urcat pe scenă pentru a întreține atmosfera VALERIA STOICA, ROA, SPIKE, ASIAN DUB FOUNDATION, SELAH SUE, urmând ca cei de la SUBCARPATI să închidă seara.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piteștenii au obținut rezultate bune la Gimnaziada de la Rio

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Analogue Festival

Ultimele articole