Vidraru – blocat de turiști

de | 06.05.2024 14:01 | Județean, Lifestyle

Românii profită de ultima zi liberă din minivacanța de Paște. Cu atât mai mult cu cât în județul Argeș este o zi însorită, iar după o masă de Paște copioasă o plimbare în natură este binevenită. Și mulți sunt cei care au ales să facă o plimbare la Barajul Vidraru. Acum, acolo, circulația este aproape imposibilă!

brajul vidrarublocat de turisti2 - Vidraru - blocat de turiști

Românii se bucură din plin de ultima zi liberă, îniante de întoarcerea la muncă. Mulți au avut liber de pe data de 1 mai și se vor întoarce la muncă mâine, pe data de 7 mai. Următoarea minivacanță de care se vor bucura angajații români va fi de Rusalii. Astfel, bugetarii vor avea parte de o minivacanță de trei zile, de pe 22 până pe 24 iunie. Zi liberă legală este și 15 august, când românii sărbătoresc Adormirea Maicii Domnului, care va fi într-o zi de joi. Din acest motiv, Guvernul României a decis ca și ziua de vineri, 16 august, să fie liberă pentru bugetari. Aceasta va fi urmată de o minivacanță de cinci zile în perioada Crăciunului. În condițiile în care Crăciunul (25 decembrie) și a doua zi de Crăciun (26 decembrie) vor fi miercuri și joi, Guvernul a decis ca și ziua de vineri, 27 decembrie să fie liberă pentru bugetari.

Din informațiile noastre la Barajul Vidraru este acum foarte multă lume. Astfel, dacă aveți de gând să plecați astăzi în zona Transfăgărășanului ar fi bine să verificați mai întâi cum se circulă în zonă pentru a nu risca să petreceți mai mult timp în mașină decât în natură.

Sursă foto: Grupuri WhatsApp.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vești bune pentru acești români! Se dorește digitalizarea procesării unor cereri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Barajul Vidraru