Vin banii în Argeș. Alte proiecte au fost semnate!

de | 18.01.2023 08:50 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Județean, Național, Rural

Două proiecte au fost aprobate pentru finanțare, unul pentru comuna Albota, iar al doilea pentru comuna Căldăraru. Dintre cele 120 de contracte semnate ieri, prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență, două au fost din județul Argeș.

Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 120 de noi contracte de finanțare prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență. Contractele, încheiate între autoritățile publice locale din 120 de unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării, au o valoare totală de 230.090.834,40 lei și vizează asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin achiziționarea unor puncte de reîncărcare pentru vehicule electrice, realizarea și extinderea unor rețele de supraveghere video, dezvoltarea unor sisteme inteligente de management local și digitalizarea serviciilor la nivelul localităților. Ministerul Dezvoltării a anunțat, în comunicatul de presă emis, că până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 3.129 contracte de finanțare, în valoare totală de 21.013.459.190,65 de lei.

Supraveghere video

La nivelul Argeșului cele două proiecte care au obținut finanțare sunt: ”Modernizare și extindere sistem de monitorizare și supraveghere video a spațiului public în comuna Căldăraru, județul Argeș”, în valoare totală de 572.737,93 lei și ”Sisteme inteligente de management local-Albota”, în valoare totală de 2.190.896,86 lei.

Foto descriptiv. Sursă foto: ziaruldebacau.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Sute de locuri de muncă. Vezi când este concursul de rezidențiat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Dezvoltării