Se vinde celebrul restaurant “Drumețul” de pe strada Depozitelor!

de | 09.10.2024 20:00 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Acesta este doar una dintre locațiile HoReCa la care proprietarii renunță în această perioadă.

În vreme ce vedetele aleg să investească în județul nostru, fascinate de peisaje și oportunitățile turistice ale Argeșului, alții aleg să își vândă afacerile din domeniul alimentației publice. Fie că vorbim despre restaurante, fie unități de cazare, nu prea există zonă din Argeș în care să nu găsești la vânzare cel puțin o astfel de structură HoReCa.

145.00 de euro pentru unul dintre popasurile iconice ale Piteștiului

Printre cele mai cunoscute proprietăți aflate la tranzacționare pe site-urile de profil este restaurantul de tip grill „Drumețul”, de pe strada Depozitelor din Pitești. Renumit pentru mâncarea gustoasă având ca vedete în meniu micii, ciorba de burtă și berea rece și plin de „drumeți” acum câțiva ani, restaurantul de tip popas a intrat într-un con de umbră și, ușor-ușor, pe măsură ce s-au deschis tot mai multe locații în Pitești, și-a pierdut și renumele, și atractivitatea. După ce mai bine de două decenii a funcționat deschis nonstop, a început să-și reducă programul simultan cu reducerea clientelei, iar astăzi este la vânzare, suma solicitată de proprietari fiind 145.00 de euro, adică aproximativ 1.208 euro pe mp. Restaurantul are o suprafață de 120 mp și un teren de 300 mp, fiind scos la vânzare prin intermediul agenției Global Imobiliare.

720.000 de euro pentru Zahanaua lui Max

Un alt restaurant cu istorie care este scos la vânzare în Pitești este Zahanaua de pe malul râului Argeș, locație aflată odinioară în topul preferințelor clienților.
După ce firma care administra celebrul restaurant condus de Max a început să aibă probleme, localul cu o capacitate de 180 de locuri a fost scos la vânzare și poate fi achiziționat acum pentru aproximativ 720.000 de euro (3 599.876 lei, mai exact). Tranzacția include un teren intravilan de 407 mp și construcții de 305 mp la sol, cu suprafață desfășurată de 915 mp.

zahana - Se vinde celebrul restaurant “Drumețul” de pe strada Depozitelor!

Încep să se vândă locații pe celebrul DN 7 Pitești – Vâlcea

„Drumețul” și Zahanaua nu sunt singurele localuri scoase la mezat. Un alt restaurant de vânzare se află în zona Cotmeana, iar proprietarul acestuia oferă afacerea la cheie pentru 119.000 de euro. Restaurantul are 200 mp și deține o parcare auto de 3.200 mp în care se mai află un fast-food complet. Parcarea are deschidere la șoseaua DN7 Pitești-Vâlcea. Restaurantul are toate facilitățile, de la apă la curent trifazic, iar bucătăria este complet utilată și dotată.

motel cotemeana - Se vinde celebrul restaurant “Drumețul” de pe strada Depozitelor!

O altă oportunitate de business o regăsim tot în zona Cotmeana, de data aceasta fiind vorba despre un motel. Locația se află la 20 de minute de mers cu mașina de Pitești, iar complexul scos la vânzare include – pe o suprafață de cca 6 hectare – motelul, o zonă de camping, piscină, lacuri pentru pescuit, terasă și o parcare pentru tiruri. Motelul are 13 camere utilate și mobilate, dotate cu balcoane și băi proprii. Unitatea este dotată cu panouri solare. Restaurantul este complet utilat, iar campingul de 48.000 mp este construit în sistem irlandez cu o infrastructură dedicată pentru camparea rulotelor și a corturilor. Complexul are și o piscină, 4 lacuri pentru pescuit și o terasă spațioasă.
De asemenea, locația beneficiază și de o parcare pentru tiruri, întreaga afacere perfect funcțională fiind disponibilă pentru suma de 798.000 de euro, Mr. Exclusivitate fiind agenția care se ocupă de această tranzacție.

Tot aproape de Pitești, în zona Micești, o altă locație de gen este pusă la vânzare pentru suma de 420.000 de euro. Este vorba despre o pensiune cu restaurant, care are o suprafață totală de 4.300 mp și care este relativ nouă, fiind construită în anul 2017.

Pensiuni de vânzare aproape de munte

cats 1 - Se vinde celebrul restaurant “Drumețul” de pe strada Depozitelor!

Pentru o sumă aproape identică, de 419.999 euro, găsim o locație de vis chiar în inima orașului Câmpulung Muscel.
Este descrisă ca fiind o pensiune de excepție, dotată cu 15 camere pentru turiști cu baie proprie fiecare și 3 săli de restaurant pentru organizarea de evenimente. Mai mult, unitatea deține și un apartament ultramodern de tip penthouse, având 120 mp, o bucătărie complet utilată și o parcare interioară generoasă.

În partea opusă de nord a județului, spre Cetatea Poienari, în Corbeni, se găsește, de asemenea, o pensiune scoasă la vânzare, pentru suma de 249.950 euro.
Minunata proprietate, vândută prin intermediul echipei Mr. Exclusivitate, este situată la 6 km de cuibul lui Țepeș, într-o zonă liniștită. Este dotată cu o zonă de dinning, o bucătărie închisă, 8 dormitoare, 7 grupuri sanitare, terasă și multiple spații pentru depozitare.

850.000 este suma impresionantă pentru care este tranzacționată, tot la Corbeni, Pensiunea Meridian. Cu o suprafață construită de 1.140 mp, aceasta are 9 camere și oferă posibilitatea unei extinderi cu încă 5 unități.

Meridian Corbeni - Se vinde celebrul restaurant “Drumețul” de pe strada Depozitelor!

De asemenea, are un apartament de 200 de mp, un restaurant de 165 de locuri, o terasă de 80 de locuri și o cramă de 50 de mp. Se vinde la pachet cu magazinul „La doi pași” încorporat și a suferit mai multe etape de modernizare, fiind inclusiv dotată cu panouri fotovoltaice de ultimă generație și o stație de încărcare electrică.

Și în zona mirifică de la Nucșoara găsim de vânzare, pentru 155.000 de euro, o pensiune mică, dar complet mobilată și utilată. Aceasta a fost dată în folosință acum 4 ani și poate acomoda 8 adulți, în 4
camere. Dispune de un foișor generos și multe alte oportunități de petrecere a timpului liber.

pensiune nucsoara - Se vinde celebrul restaurant “Drumețul” de pe strada Depozitelor!

În aceeași localitate, Mr. Exclusivitate promovează spre vânzare o afacere gata pregătită pentru turism. Astfel, pe un teren intravilan de 5.090 mp, se vând 2 construcții, respectiv o pensiune P+1+ M cu o suprafață construită de 440 mp și o cabană modernă de tip A Frame.

nucsoara 2 Mr - Se vinde celebrul restaurant “Drumețul” de pe strada Depozitelor!

Proprietatea se vinde complet mobilată și utilată, beneficiind de toate utilitățile și de panouri solare. Aflată la 300 m de Casa Memorială Elisabeta Rizea și la 3 km de Mănăstirea Corbi, se vinde ca o afacere la cheie, cu 0% comision pentru cumpărător, pentru suma de 350.000 de euro.

Material realizat de Celestina Dobricescu.

Foto: ediția tipărită

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Primarul de la Beleți-Negrești a fost agresat crunt de secretară! Bărbatul a cerut ordin de protecție

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Câmpulung Muscel | Corbeni | Corbi | Cotmeana | HoReCa | Micești | Mr. Exclusivitate | Muscel | Nucșoara | Pitești | Vâlcea

Ultimele articole