Vineri, 6 octombrie. Naționala de fotbal în sală a României va juca la Pitești Arena

de | 04.10.2023 13:30 | Pitești, Lifestyle

Administrația locală din Pitești vine cu un anunț important pentru piteșteni. Naționala de fotbal în sală a României va juca, la Pitești Arena, partida cu Țările de jos, din Elite Round-ul calificărilor pentru Cupa Mondială!

Reprezentativa de futsal a României continuă în luna octombrie seria meciurilor de calificare pentru turneul final FIFA Futsal World Cup 2024.

Intrarea gratuită

Partida de pe teren propriu împotriva reprezentativei Țărilor de Jos va fi jucată, de către naționala pregătită de Endre Kacsó, la Pitești. Meciul va avea loc vineri, 6 octombrie, de la ora 18:30, la Pitești Arena. Accesul publicului se va face în baza biletelor cu valoare zero, arată administrația locală din Pitești. Acestea se găsesc online, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. De asemenea, acestea vor fi disponibile și la casieria arenei din Pitești, în ziua meciului, începând cu ora 11:00.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Gentea: ”Liceul Tehnologic ”Astra” intră în renovare energetică!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești