Violonistul Răzvan Stoica și pianista Andreea Stoica, recital cameral extraordinar, la Filarmonica Pitești

de | 02.06.2024 13:07 | Pitești, Lifestyle

Violonistul Răzvan Stoica și pianista Andreea Stoica revin la Filarmonica Pitești luni, 3 iunie, de la ora 19.00, într-un recital cameral extraordinar inclus turneului Stradivarius Baroque Tour opus 3, potrivit celor de la Filarmonica Pitești.

Desfășurat în perioada mai –  iunie a.c., turneul a debutat la Timișoara și se încheie la București, printre orașele incluse numărându-se Arad,  Pitești, Iași și Chișinău.

Cei doi muzicieni, care vor fi însoțiți de colegii de la „Kamerata Stradivarius”, doresc să readucă publicului «mireasma epocii baroce și atmosfera boemă a acelor ani. Prin lucrări precum „Sonata în sol minor” de Giuseppe Tartini sau „Ciaccona” de Tomaso Antonio Vitali, dar și prin piese aparținând lui Johann Sebastian Bach sau Gaetano Pugnani și Francesco Maria Veracini, cei prezenți la concert vor fi purtați pentru câteva zeci de minute într-un mic colț al saloanelor pentru care cele mai multe dintre aceste partituri au fost create».

Răzvan Stoica va cânta la o vioară Stradivarius din 1729.

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 50 sau 40 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.

Sursă foto: Filarmonica Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Spectacol de sunet și lumini. Fântâna muzicală revine la programul de vară!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole