Argeșeanul Viorel Dobrin a devenit dublu Campion Mondial la Skandenberg!

de | 04.09.2023 11:28 | Județean, Lifestyle

Viorel Dobrin, originar din Poiana Lacului a reușit o impresionantă performanță. Acesta a câștigat, recent, în Kazakhstan, al doilea titlu de Campion Mondial la Skandenberg.

Viorel Dobrin arges

Trei sportivi din Argeș au făcut parte din lotul României la competiția de la Almaty, Kazakhstan. Aceștia au fost: Nedelescu Alin la tineret, Dobrin Andreea la senioare și Viorel Dobrin la Seniori.

Argeșeanul a câștigat medalia de aur la brațul drept, devenind practic cel mai bun sportiv din lume la ambele brațe.

Viorel Dobrin arges

De precizat că la aceeași competiție a câștigat bronzul și la brațul stâng.

Mă bucur enorm pentru această reușită și se dovedește încă o dată că investim în sportivi și în cluburi de succes, pentru că și anul acesta Consiliul Judetean Arges a sprijinit derularea Cupei României la Skandenberg la Pitești, sub organizarea Clubului Armbenders Viorel Dobrin”, a transmis Adrian Bughiu în mediul online.

Acesta mai amintește și faptul că anul acesta, clubul lui Viorel Dorbrin a fost singurul club cu cele mai bune performanțe din țară, fiind castigate 10 medalii la Campionatul European – Campionii Cupei României a Skandenberg și două medalii la seniori la Campionatul Mondial.

 

Foto: Facebook Consiliul Judetean Arges

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PITEȘTI. Întreruperi de curent în perioada 5-8 septembrie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole