Virgil Baciu și-a lansat oficial candidatura la Corbi

de | 27.04.2024 19:25 | Rural, Politic

Virgil Baciu este candidatul PNL la primăria comunei Corbi. Acesta și-a lansat, astăzi, la căminul cultural Corbi,candidatura pentru funcția de primar al localității. Alături i-au fost membrii din conducerea județeană în frunte cu președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, candidatul pentru funcția de președinte al CJ Argeș, Radu Perianu, senatorul Dănuț Bica, precum și alți membrii din conducerea județeană a liberalilor.

Virgil Baciu și-a anunțat din nou candidatura, după ce fata sa, Anca Baciu, a decis să facă un pas în spate. Motivul ține de viața personală, căci tânăra primăriță urmează să se căsătorească în toamnă și ar vrea să devină, cât mai curând, și mămică.

”Mă simt dator să o felicit pe Anca Baciu și să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut în primărie. A prezentat o listă de proiecte care nu se mai termina. Sunt convins că sunt și altele care au fost omise. Jos pălăria! Să-i dorim mult succes în ceea ce și-a propus să facă pe mai departe. Nu cred că mai este nevoie să argumentă de ce Virgil Baciu este potrivit pentru a fi viitorul primar al comunei Corbi. A dovedit-o din plin în cele două mandate. Mă pot mândri că în această sală acum 12 ani i-am spus că va câștiga în mod sigur. (…) Are toate calitățile necesare, îl cunoașteți foarte bine: este un om harnic, este ambițios, este orgolios – în sensul bun al cuvântului, iar despre experiența administrativă ar fi de prisos să mai vorbim. Așa încât eu am toată convingerea că viitorul mandat al lui Virgil Baciu va fi unul de succes.”, a subliniat Dănuț Bica.

”Este un model de lider”

”Vreau să-i mulțumesc doamnei primar pentru grija, strădania și eforturile pe care le-a făcut pentru comuna Corbi. M-ați vizitat de nenumărate ori la Prefectură cu probleme care țin de viața locuitorilor acestei comune și în interesul acestei comune. Unele le-am putut rezolva, altele nu au putut fi rezolvate din motive obiective. Vă felicit, încă o dată, pentru activitatea și interesul pe care vi l-ați dat pentru a vă îndeplini așa cum trebuie atribuțiile de primar ale comunei Corbi. (…) Haideți să punem Argeșul pe primul loc!”, a explicat Radu Perianu subliniind totodată importanța alegerilor care vor urma.

Alina Gorghiu i-a mulțumit primarului Anca Baciu pentru proiectele implementate la nivelul comunei Corbi, reamintind că în 2020, era cel mai tânăr primar din județul Argeș. ”L-am cunoscut pe Virgil Baciu acum ani buni. În PNL te intersectezi cu primarii când faci politică națională. (…) Este unul dintre primarii care întotdeauna s-a afirmat la nivel național cu dimensiunea de iubitor de tradiție, iubitor de cultură, iubitor de românism, este nimeni altul decât Virgil Baciu. Este un model de lider.”, a mai precizat Alina Gorghiu.

Candidatul liberal Virgil Baciu a vorbit despre proiectele și realizările pe care fiica acestuia le-a continuat și le-a avut la Corbi. Totodată, acesta a subliniat faptul că atât acesta cât și fiica lui au venit la primărie pentru a muncii și au muncit, iar dovadă stau proiectele și realizările din comună. ”Eu împreună cu echipa suntem soluția!”, a concluzionat Virgil Baciu.

Sursă foto: screenshot Facebook PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cosmin Petrescu: Îmi doresc ca din 9 iunie Curtea de Argeș, “orașul regal”, să pornească pe calea dreaptă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | PNL Argeș

Ultimele articole