Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv încă 30 de zile

de | 06.06.2024 19:25 | Național, Eveniment

Vlad Pascu, autorul tragicului accident de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri și-au pierdut viața, rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile.

Tribunalul Constanța i-a respins astăzi contestația depusă de acesta împotriva hotărârii Judecătoriei Mangalia de săptămâna trecută, relatează radioconstanța.ro

Vlad Pascu ceruse înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu, însă solicitarea i-a fost respinsă.

Decizia este definitivă.

În baza art. 4251 alin.7 pct.1 lit.b C.p.p. în referire la art. 206 C.p.p. şi art. 242 alin. 2 C.p.p. respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Pascu Matei Vlad.., împotriva încheierii din data de 31.05.2024, pronunţată în dosarul nr. 4989/254/2023/a13 al Judecătoriei Mangalia. În baza art. 275 alin.2 C.p.p. obligă inculpatul Pascu Matei Vlad, la plata sumei de 600 lei, cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă”, se arată în minuta Tribunalului Constanţa.

Vă reamintim că, pe 19 august, Vlad Pascu s-a urcat drogat la volan și a lovit un grup de opt persoane, pe drumul dintre 2 Mai și Vama Veche. În urma impactului violent, un băiat de 21 de ani și o fată de 20 de ani au murit pe loc. Alți trei tineri, doi băieți de 19 și 20 de ani și o fată de 20 de ani, au suferit grave leziuni.

După ce a provocat accidentul, el a fugit, însă a fost depistat la scurt timp de oamenii legii în staţiunea Vama Veche. Tânărul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

În momentul când a fost dus la audieri, Vlad Pascu a declarat că îi pare rău pentru tragedia pe care a provocat-o.

Îmi pare foarte rău. Nu am ce să spun ca să pot ajuta cu ceva situația asta. Îmi pare rău”, a spus tânărul de 19 ani.

Întrebat ce mesaj le transmite părinților tinerilor pe care i-a accidentat mortal, Vlad Pascu a spus că îi pare rău si nu poate da timpul înapoi.

Îmi pare foarte rău pentru ei. Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat, nu am cum să dau timpul înapoi”.

sursă foto Instagram Vlad Pascu/ captură video Facebook Cătălin Țone

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșean băut și fără permis, prins în trafic conducând un moped neînmatriculat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Țone | Constanța | Vama Veche | Vlad Pascu

Ultimele articole