Voicu Dorin, argeșeanul ce va face cunoscut județul Argeș în inimile europenilor!

de | 04.06.2024 13:02 | Din ediția tipărită, Județean, Politic

Se pot face multe în județul Argeș! Cu investiții bine țintite și prin programe liberale, de genul programului de dezvoltare locală „Anghel Saligny” sau cu fondurile europene. Avem această șansă. Trebuie doar venit cu proiecte bune. Și am convingerea că un reprezentant liberal al Argeșului în Parlamentul European va sprijini mult județul în acest sens.

Un obiectiv pe care mi-l asum vizează impulsionarea dezvoltării orașului Ștefănești, „Orașul Brătienilor”, locul în care PNL a scris multe pagini frumoase de istorie națională.

Știu și că, aici, am un sprijin real, de la un argeșean care vrea să muncească pentru asta: Iulian Călin.

Orașul Ștefănești merită mai mult și sunt hotărât să sprijin schimbările de care cetățenii au atâta nevoie!

Candidez la alegerile europarlamentare din 9 iunie din partea PNL. Cred cu tărie că județul Argeș trebuie să fie reprezentat cu demnitate și profesionalism la Bruxelles. În cadrul campaniei mele, am vizitat orașul Ștefănești, unde  știu că sunt persoane competente, care iubesc acest oraș si au în vedere proiecte esențiale pentru dezvoltarea comunității. Pentru a transforma acest oraș într-un model de prosperitate și bunăstare și care pot beneficia de finanțare cu bani europeni.

DV Poster A4 2 - Voicu Dorin, argeșeanul ce va face cunoscut județul Argeș în inimile europenilor!

Construirea unui parc industrial, proiect vital pentru economia județului

Un parc industrial la Ștefănești ar fi un adevărat motor economic pentru oraș, pentru întreaga zonă. Locul știu că deja a fost identificat: strada Sticlelor. Și, ceea ce este cel mai important, se poate construi cu fonduri europene. Trebuie doar accesate. Numai  atunci vom vedea că și investitorii își vor dori să deschidă noi afaceri la Ștefănești, companiile vor fi stimulate să ia în considerare acest oraș frumos al Argeșului. De aici și până la crearea de noi locuri de muncă mai bine plătite, la creșterea bugetului local, care se vor reflecta în creșterea nivelului de trai, distanța devine insesizabilă.

Extinderea infrastructurii educaționale: creșă și grădiniță cu program prelungit pentru un start bun în viață

Un alt proiect bun care poate fi susținut cu bani europeni și care vine în întâmpinarea nevoilor părinților și asigură un început solid în viață pentru copiii din Ștefănești este construirea unei grădinițe și a unei creșe cu program prelungit. Vor putea fi create instituții de educație timpurie moderne, dotate cu toate facilitățile necesare pentru a oferi o educație de calitate. Astfel, părinții vor putea să își echilibreze mai bine viața profesională și personală, știind că micuții lor sunt în siguranță și beneficiază de cea mai bună îngrijire.

Modernizarea locurilor de joacă: spații sigure și prietenoase pentru dezvoltarea copiilor

Siguranța și educația de calitate pentru copii reprezintă teme importante în Uniunea Europeană. În România, în Argeș, în Ștefănești, s-au făcut pași înainte, dar mai sunt multe de rezolvat. La Ștefănești, accesarea fondurilor europene ar ajuta pentru modernizarea și extinderea locurilor de joacă. Este esențial ca cei mici să aibă acces la spații de recreere sigure și atrăgătoare, unde să se dezvolte sănătos și să interacționeze social. Prin accesarea fondurilor europene, vom putea transforma locurile de joacă existente și vom crea altele noi, asigurându-ne că fiecare copil din oraș are parte de o copilărie fericită și plină de aventuri.

Voicu Dorin, argeșeanul care vrea să ducă județul pe drumul către Parlamentul European!

Candidez la alegerile europarlamentare pentru că vreau să aduc o schimbare reală și benefică atât pentru Ștefănești, cât și pentru întreg județul Argeș. Este timpul pentru o administrație transparentă, eficientă și orientată spre nevoile cetățenilor. Prin implicarea mea, doresc să transformăm Ștefăneștiul într-un oraș modern, prosper și sigur, unde fiecare locuitor să se simtă acasă și să aibă parte de o viață mai bună.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, comandat de Alianța PSD-PNL, PNL, Cod Unic Mandatar Financiar 41240003

Ziarul Ancheta.

Sursă foto:  ediția tipărită.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Voicu Vasile-Dorin: Trebuie să facem pași fermi în conservarea pădurilor din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole