Voluntarii au curăţat zonele verzi din orașul Mioveni

de | 15.06.2024 18:04 | Mioveni, Lifestyle

Astăzi, aproximativ 200 de elevi de la școlile și liceele din oraș, alături de angajați ai Primăriei Mioveni și ai societăților din subordinea Consiliului Local s-au mobilizat, în cadrul unei acțiuni organizate cu ocazia Zilei Mediului, pentru a da un exemplu de spirit civic și o lecție de ecologie celor care confundă mediul înconjurător cu propriul coș de gunoi.

La finalul acestei activități, au fost adunați zeci de saci cu gunoaie. Voluntarii au avut la dispoziţie mănuşi de protecție şi saci de plastic din partea Primăriei Mioveni, iar S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL a asigurat suportul logistic și transportul deşeurilor colectate. De asemenea, un grup de persoane private de libertate din cadrul Penitenciarului Mioveni a participat la campanie, ecologizând zona verde din jurul complexului penitenciar. Conducerea Primăriei Mioveni le mulțumește tuturor voluntarilor și instituțiilor care au răspuns acestei inițiative civice.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Centrul Cultural Pitești anunță spectacolul „Ia, Tezaur Românesc”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole