Vrei să îți meargă bine în 2023? Ce trebuie să arunci din casă

de | 31.12.2022 10:00 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Se spune că intrarea în Noul An marchează începutul unei noi etape, iar dacă vrei să lași deoparte problemele și ghinionul din anul precedent, trebuie să începi prin a arunca anumite lucruri din casă.

Potrivit tradiției, finalul unui an reprezintă momentul perfect pentru a scăpa de lucrurile și obiectele inutile din locuința ta. Tocmai de aceea, foarte multe gospodine obișnuiesc să facă o curățenie generală în luna decembrie.

Conform specialiștilor, citați de site-ul dcnews.ro, această curățenie ne ajută să scăpăm de ceea ce este inutil în casă, dar tototdată, ne permite să ne debarasăm de tot ceea ce ne obosește și ne împiedică să mergem înainte. Acest obicei ne scapă de energiile negative și aduce norocul în viața noastră.

În primul rând, trebuie să arunci hainele și încălțămintea de care nu mai ai nevoie. Dacă dorești să fii de ajutor celor nevoiași, poți dona lucrurile respective.

donatii - Vrei să îți meargă bine în 2023? Ce trebuie să arunci din casă

Foto Qbebe.ro

Totodată, ziarele vechi, broșurile ori calendarele nu mai au ce căuta în locuința ta. Pe lângă faptul că acestea strâng praf, împiedică și fluxul de energie proaspătă.

Șosetele fără pereche nu ar trebui păstrate, pentru că atrag răul, potrivit sursei citate.

Și cu facturile vechi, cutiile goale trebuie să procedăm la fel, deoarece în acest fel vom atrage energia pozitivă în casă.

 

pahare vase - Vrei să îți meargă bine în 2023? Ce trebuie să arunci din casă

Foto Antena 1

Aparatele electrice nefuncționale blochează energia. De aceea, nici ele nu sunt de păstrat dacă vrei să ai noroc în Anul Nou.

Farfuriile și paharele cu margini ciobite sunt periculoase, având în vedere că ne putem răni atunci când le folosim, dar reprezintă și o sursă de energie negativă. Prin urmare, acestea nu își au locul în locuințe.

Foto descriptiv Libertatea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

România are 35 noi stațiuni turistice de interes local!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: