Vremea schimbă foaia! Vin ploile și vijeliile

de | 15.09.2022 11:37 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

După valul de căldură din ultimele două zile, vremea schimbă foaia, fiind emise mai multe avertizări de instabilitate atmosferică de către Administrația Națională de Meteorologie, fiind vizat și nordul județului Argeș.

Potrivit ANM, în perioada 15 septembrie, ora 14:00 – 16 septembrie, ora 21:00, va fi în vigoare un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată. În vestul, centrul și nord-vestul țării și în zonele de munte, vor fi perioade cu averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină.

De asemenea, în intervalul 15 septembrie ora 17:00 – 16 septembrie, ora 12:00, va intra în vigoare un cod portocaliu de vreme rea pentru Banat, Crișana, vestul Transilvaniei și nordul Carpaților Orientali. Aici vor fi ploi torențiale, vilejii puternice, descărcări electrice și pe arii restrânse grindină.

Mai mult, de astăzi de la ora 10:00 până la ora 22:00 este valabil un cod galben de intensificări ale vântului la munte, unde rafalele vor depăși 80…100 km/h și temporar în sudul și estul Transilvaniei cu viteze în general de 55…65 km/h.

Foto Digi 24

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole