Waze a reintrodus funcția cea mai utilizată de către șoferi

de | 03.01.2024 12:56 | Național, Lifestyle

O veste bună pentru șoferii care folosesc aplicația Waze: funcția preferată de mulți a fost reactivată!

Waze a reactivat o funcție folosită des de șoferi, după ce aplicația a decis să renunțe la ea în septembrie 2023. Este vorba despre raportarea mașinilor de poliție întâlnite în trafic.

În urmă cu câteva luni, utilizatorii iOS au fost surprinși să constate că nu mai pot accesa funcția care permitea raportarea prezenței unei mașini de poliție pe partea opusă a drumului. Această opțiune, cunoscută sub denumirea de „Cealaltă parte” / „Other side”, fusese eliminată.

Această schimbare a stârnit nemulțumirea șoferilor obișnuiți să utilizeze Waze pentru a naviga și a evita evenimentele nedorite în trafic, spunând că acțiunea nu este decât „un pas înapoi”.

Șoferii care foloseau aplicația erau de părere că responsabilitatea reciprocă în trafic este esențială, iar capacitatea de a marca prezența poliției de pe cealaltă parte a drumului aducea un beneficiu semnificativ în gestionarea traficului.

Se pare că, cei de la Waze au ascultat feedback-ul utilizatorilor și a reintrodus funcția. Așadar, la sfârșitul anului 2023, în aplicație a fost reintrodusă pictograma care avertizează șoferii cu privire la prezența unei mașini de poliție pe cealaltă parte a drumului, relatează dcnews.ro

Această decizie arată că feedback-ul și opinia utilizatorilor joacă un rol crucial în evoluția și îmbunătățirea continuă a aplicațiilor de navigație.

Foto descriptiv: Freepik

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Bărbat găsit inconștient pe stradă! Medicii nu au mai putut face nimic pentru el

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Waze