Weekend plin de adrenalină. Paradă cu motoare și raliu la Mioveni

de | 23.06.2023 12:10 | Județean, Lifestyle, Mioveni, Național, Știri

Cea de-a treia etapă a Campionatului Național de Rallycross se va desfășura la Mioveni, în data de 24 iunie 2023, sub patronajul Federației Române de Automobilism Sportiv. Organizatorii acestei spectaculoase competiții auto sunt Centrul Cultural Mioveni, Primăria orașului și Consiliul Local, în parteneriat cu Asociația Sportivă Sprint Club și SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL.

La start se vor alinia participanți din mai multe zone ale țării, care se vor întrece la clasele: Juniori 1, Juniori 2 , H1, H2, H3, H4, Clasa Master și Clasa Femina.

Competiția se va desfășura sâmbătă, 24 Iunie 2023, după următorul program:

  • START CONCURS: ora 10:00.
  • AFIȘAREA REZULTATELOR PROVIZORII: ora 16:30.
  • AFIȘAREA REZULTATELOR DEFINITIVE: ora 17:00.
  • FESTIVITATEA DE PREMIERE: ora 17:30.

Competiția automobilistică se desfășoară la Baza Sportivă Bemo Mioveni.

Tot pe 24 iunie, o să avem parte de paradă de motociclete, motoare turate, adrenalină și distracție! Dacă vă atrage ideea, urcați în șa și dați o tură până la Rock’N Ride Fest Mioveni!

Evenimentull va debuta cu tradiționala paradă moto prin centrul orașului(13.00 -14.00) și va continua până la miezul nopții, în zona de Picnic Făget cu spectacole susținute de trupele Trooper, Altar, Ultimul Tren, Fără Vise, Rana, Myst și 7 Tears Ago. Intrarea și camparea sunt gratis.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Profitați de vacanță și relaxați-vă cu familia la Marcea Sport!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: