Patroni din Argeș – amendați de ITM pentru muncă la negru

de | 23.06.2023 12:09 | Știri, Eveniment, Județean

În perioada 08 -15 iunie, a avut loc Campania națíonală pentru identificarea cazurilor de muncă nedeclarată la angajatorii care își desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor – cod CAEN 41,42,43.4, în vederea diminuării muncii nedeclarate.

Obiectivele acestei campanii au urmărit identificarea şi combaterea muncii nedeclarate şi luarea măsurilor care se impun pentru determinarea respectării de către angajatorii care desfăşoară activitate în domeniul construcţiilor a prevederilor legale în domeniul relaţiilor de muncă.

În acest context, specialiștii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș au efectuat 61 de controale. În urma acestora, au fost sancționați 15 angajatori cu amenzi contravenționale în cuantum de 191.400 lei.

Potrivit ITM Argeș, au fost depistate nouă persoane care prestau muncă nedeclarată la patru angajatori, unde au fost aplicate sancțiuni contravenționale în cuantum de 180.000 lei.

Sursa Foto ordinea.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Jandarmii argeșeni – prezenți cele mai așteptate evenimente!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ITM Arges

Ultimele articole