anchetaonline.ro

Wizz Air a reintrodus bilete cu tarife speciale pentru clienții Blue Air afectați de zborurile anulate

de | 01.10.2022 15:45 | Știri, Lifestyle, Național

Operatorul aerian low cost Wizz Air a reintrodus bilete cu tarife speciale pentru clienții Blue Air afectați de zboruri anulate

Compania a anunțat prețuri pentru bilete pornind de la 39,99 € pentru toți pasagerii Blue Air care au fost afectați de anularea zborurilor, totodată crescând frecvența pe 28 de rute din București către destinație europene.

 

Wizz Air reintroduce bilete cu tarife speciale pentru clienţii Blue Air afectaţi de zborurile recent anulate ale companiei aeriene.

Pasagerii Blue Air pot rezerva zboruri Wizz Air pe rute selectate, la tarife de la 39,99 euro, folosind codul rezervării Blue Air. Rezervările se pot efectua prin intermediul website-ului pentru tarife speciale al Wizz Air – https://wizzair.com/en-gb#/rescue.

În acelaşi timp, Wizz Air a crescut frecvenţa pe 28 rute din Bucureşti către destinaţii populare din Europa şi a extins ruta Bacău-Liverpool pentru sezonul de iarnă 2022-2023″, se precizează într-un comunicat al companiei Wizz Air.

 

rute wizz

Reamintim faptul că la începutul lunii septembrie operatorul low cost a avut o extindere majoră în țara noastră aducând cinci aeronave bazei sale de la aeroportul Otopeni din București și a crescut totodată frecvența curselor din Bacău, Cluj Napoca, Sibiu și Iași.

Au fost reintroduse de asemenea noi rute către Atena, Praga și Larnaca cu plecare din București.

 

Foto: wizzair.com

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Blue Air | București | Europa | Otopeni | Pitești | Sibiu | Wizz Air