A pierdut o borsetă cu mii de euro pe Transfăgărășan. Salvamontiștii argeșeni i-au returnat-o

de | 01.10.2022 17:17 | Știri, Eveniment, Județean

Reprezentanții Salvamont Argeș au găsit astăzi o borsetă în care se aflau bani și acte, borsetă pe care au returnat-o proprietarului.

Persoana care a pierdut-o este o motociclistă, cetățean israelian iar marele ei noroc a fost că boresta a fost găsită de salvatorii montani care au apelat mai multe persoane, au alertat toți motocicliștii care au trecut spre Bîlea Lac și așa au reușit să o găsească pe femeie.

 

de salvamont

 

Motociclista a aflat că a pierdut borseta când se afla deja la cascada Bâlea și s-a întors la baza Salvamont Argeș unde, bucuroasă, a mulțumit salvamontiștilor pentru gestul lor.

 

Felicitări Silviu Dina, Julien Berquez și Robert Năstase!

 

Colegii noștri au observat ca unui motociclist i-a căzut ceva din mers, iar acel “ceva” era o borseta cu euro, dolari și shekeli în valoare de câteva mii de euro si cu toate actele personale ale unei… motocicliste de fapt, dar deh, cu casca pe cap, toți sunt la fel!

 

Persoana a fost contactată după apelarea mai multor numere de telefon din agenda telefonului și prin alertarea tuturor motocicliștilor care au trecut spre Bâlea, dinspre Argeș.

 

Din fericire, doamna care este cetățean israelian, a aflat ca a pierdut borseta când se afla deja la Bâlea Cascadă, așa că s-a întors ca să se întâlnească cu colegii noștri…

 

Totul e bine când se termină cu bine, dar și când este un dram de noroc… borseta putea să nu cadă fix în fața bazei Salvamont Argeș..” este mesajul postat de salvatorii montani pe pagina de socializare.”

 

Foto: Facebook Salvamont Argeș

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Blue Air | Salvamont | Salvamont Argeș

Ultimele articole