Peste 400 de vârstnici din Argeș au petrecut, la Cornul Vânătorului, alături de liberali

de | 01.10.2022 17:59 | Știri, Județean, Politic

 

În fiecare an, la 1 octombrie, marcăm Ziua internaţională a persoanelor vârstnice, în vederea promovării drepturilor acestora.

Cu acest prilej liberalii argeșeni i-au sărbătorit pe vârstnicii din județ.

Astăzi i-am sărbătorit si noi pe cei care au un rol important în viața noastră și a societății.”

 

liberali

În cadrul unui eveniment organizat de Comisia de Muncă din PNL Argeș împreună cu Organizația Seniorilor Liberali Argeș, peste 400 de vârstnici din Argeș au petrecut, la Cornul Vânătorului, alături de liberali.

Energia, bucuria și pofta lor de viață au fost molipsitoare, iar la finalul dezbaterilor, pe teme de interes comun pentru ei, pensionarii noștri s-au distrat pe cinste.”

 

liberali

Aceștia i-au avut alături pe Alina Gorghiu, președintele Senatului, pe președintele Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu, pe Mariana Câmpeanu, fost ministru al Muncii, pe președintele Seniorilor Liberali, Lucretiu Tudoroiu, pe prefectul Radu Perianu, pe secretarul de stat Ion Popa, pe senatorul Danut Bica, pe președintele Seniorilor Liberali Argeș, Stanciu Dorina, dar si pe alți liberali care au marcat această zi.

La mulți ani, dragi pensionari! Să fiți fericiți!” au transmis reprezentanții PNL Argeș.

liberali

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | PNL | PNL Argeș

Ultimele articole