Zdob și Zdub: Vă așteptăm pe 20 aprilie la Simfonia Lalelelor!

de | 16.04.2024 17:02 | Pitești, Lifestyle

”Zdob și Zdub” invită piteștenii la concertul pe care îl au programat sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 20:00, în Parcul ”Lunca Argeșului”. Vă reamintim că administrația locală din Pitești a pregătit o serie de evenimente cu ocazia ediției din acest an a Simfoniei Lalelelor. În acest an, pe lângă cei de la ”Zdob și Zdub” mai urcă pe scenă sâmbătă seară și Irina Rimes.

Cetățenii sunt invitați să participe la seria de evenimente pregătite de organizatori pentru a celebra o nouă ediție, cu numărul 47, a acestui festival emblematic al orașului nostru.

Vineri, de la ora 12:00 este programată Parada Florilor – strada pietonală (Piața Milea – Piața Primăriei): participă copii și cadre didactice de la creșe, grădinițe, școli și licee din Pitești, școlile de dans piteștene, Centrul Cultural Pitești, Palatul Copiilor Pitești, Casa Studentului Pitești, Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș, Clubul Sportiv Municipal, Universitatea Politehnică București – Centrul Universitar Pitești, Salvați Copiii România – filiala Argeș, comunitatea piteșteană. Iar sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 20:00, în Parcul ”Lunca Argeșului” începe concertul susținut de Zdob și Zdub și Irina Rimes.

Programul complet îl găsiți aici.

Sursă foto și video: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Primăria Pitești: Este interzisă arderea vegetației uscate pe timp de vânt – pericol de incendiu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești | Simfonia Lalelelor 2024

Ultimele articole