Prins conducând beat un tractor în Argeș! Ce au mai descoperit polițiștii

de | 16.04.2024 16:55 | Știri, Eveniment

Un bărbat de 57 de ani, din Popești, a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești, în ziua de 15 aprilie, în timp ce conducea un tractor pe DJ 504, pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, valoarea a fost mai mică decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că tractorul nu avea inspecția tehnică periodică și polița de asigurare auto obligatorie valabile.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar bărbatul a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002 R, cu amendă în valoare totală de 1.485 lei, iar ca măsură complementară au fost reținute plăcuțele cu numărul de înregistrare al tractorului.

 

foto descriptiv oradesibiu.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Primăria Pitești: Este interzisă arderea vegetației uscate pe timp de vânt – pericol de incendiu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole