Zeci de persoane salvate de pe munte, în ultimele 24 de ore! Unde au avut loc cele mai multe intervenții

de | 10.02.2024 10:11 | Național, Eveniment

Treizeci și trei de persoane au fost salvate de pe munte, în ultimele 24 de ore, de către salvamontiştii din întreaga țară, șapte dintre acestea fiind transportate la spital, anunţă Salvamont România.

În intervalul menționat mai sus, la Dispeceratul Naţional s-au primit 32 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Salvamont.

Potrivit sursei citate, cele mai multe apeluri ( șase) au fost primite de către Salvamont Municipiul Braşov şi Salvamont Prahova, cu cinci solicitări.

Câte trei apeluri au venit pentru Salvamont Sinaia, Lupeni, Alba, Județul Brașov, Vâlcea, Gorj, Argeș. Au mai intervenit salvamontiştii din Gorj, Maramureș, Brezoi, Cluj, Bran, Caraș Severin, Bacău.

Zeci de persoane salvate de pe munte, în ultimele 24 de ore!

În cazul acestor intervenții au fost salvate 33 de persoane. Dintre acestea 7 au fost predate Serviciului de Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital. O persoană a fost predată elicopterului SMURD pentru transport aerian la spital.

De asemenea, în intervalul menționat mai sus, salvamontiștii au primit și 39 de apeluri prin care li se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană și despre domeniile schiabile.

Foto. Facebook Salvamont România

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A murit Moni Bordeianu, primul solist al trupei Phoenix

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Salvamont România

Ultimele articole