anchetaonline.ro

Zi importantă pentru turismul argeșean! Cosmin Petrescu: ”Astăzi am depus din nou proiectul pentru domeniul schiabil de la Molivișu”

de | 17.01.2023 16:40 | Știri, Curtea de Argeș, După locație, După subiect, Județean, Politic

Președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu, alături de de Adrian Dăscălescu reprezentat al HORECA în zona Curtea de Argeș și de Gabriel Dica, președinte ADI Molivișu, a avut o discuție la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului cu ministrul Daniel Cadariu despre domeniul schiabil de la Molivișu, anunță liberalii argeșeni în comunicatul de presă transmis.

Sursă foto: PNL Argeș

A fost o discuție extrem de importantă și aplicată referitoare la pașii următori și la șansele de a avea într-un final în Argeș un domeniu schiabil, se arată în comunicatul de presă transmis de PNL Argeș. Cu această ocazie, Cosmin Petrescu și președintele ADI Molivișu au depus din nou la ministerul de resort proiectul pentru domeniul schiabil Ghițu-Molivișu.

Sursă foto: PNL Argeș

”Putem repune pe direcția bună acest proiect atât de important”

“Mulți vor spune că este un proiect blocat, dar eu cred cu tărie că dacă există dorință putem repune pe direcția bună acest proiect atât de important pentru Argeș. Și pe această cale îi mulțumesc domnului Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului și Turismului pentru discuția avută, pentru că sprijină turismul românesc balnear și balneoclimatic din România și că a propus extinderea acestui program pentru continuarea investițiilor și implicit, dezvoltarea zonelor cu potențial, prin modificările aduse în noiembrie 2022 la HG 558/2017”, a declarat Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș, potrivit sursei citate.

Sursă foto: PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un nou consilier local liberal la Curtea de Argeș. Maria Dumitrache a depus jurământul

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Curtea de Argeș