anchetaonline.ro

Maraton de muzică, dans şi competiţii sportive la Zilele Oraşului Costeşti ediţia 2022

de | 06.06.2022 08:30 | Costești, Administrație

Săptămâna trecută, localitatea Costeşti a sărbătorit 54 de ani de când a fost declarată oraş. Manifestările reunite sub genericul Zilele Oraşului Costeşti au debutat chiar de 1 Iunie, prima parte a zilei fiind dedicată copiilor. Cei mici au putut participa la activităţile organizate de Primărie şi de Clubul Copiilor din localitate, respectiv Cupa „1 Iunie” la cros şi desene pe asfalt, precum şi spectacolul „Zâmbetul copilăriei”, susţinut de către micii artişti din Costeşti.

Zilele Orasului Costesti 2022 (4)

„Astăzi este Ziua Internațională a Copilului și Ziua Orașului Costești. Localitatea noastră a fost declarată oraș la 1 iunie 1968, o zi specială pentru noi toți, pentru că bucuria și bogăția noastră cea mai mare sunt copiii. Ei sunt viitorul fiecărei familii și viitorul comunității noastre. Oferindu-le condiții bune să crească și să se dezvolte, ne pregătim nouă, viitorul. Adresez cu acest prilej, copiilor și locuitorilor orașului nostru, împliniri personale și profesionale, bunăstare și izbândă în activitatea cotidiană, mulți ani cu sănătate și bucurii. La mulți ani, copii, să vă bucurați din plin de copilărie și de această zi specială! La mulți ani, Costești!” – a fost mesajul transmis de către primarul Ion Baicea celor prezenţi la eveniment.Ziua Orasului Costesti 2022 (1)

Patru zile de spectacol în centrul oraşului

Momentul cel mai aşteptat al serii, care de altfel a adus o mare de oameni în parcul oraşului, l-a reprezentat concertul extraordinar oferit de către Viorica şi taraful de la Clejani. Seara s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Manifestările au continuat în zilele următoare, pe scena din centrul oraşului Costeşti desfăşurându-se, vreme de trei zile, cea de-a XV-a ediţie a Festivalului Naţional de muzică şi dans „Floare de castan”. Evenimentul educativ cultural-artistic, primul organizat după doi ani de pandemie în Costeşti, a reunit sute de participanți, copii, elevi și cadre didactice din toate colţurile țării. Zilele Oraşului Costeşti s-au încheiat cu un recital de muzică cover susţinut de trupa „Harmony”.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Se asfaltează 5 străzi din Costeşti

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Clejani | Costeşti | Ion Baicea