Zilele Piteștiului 2023. Andia: Sper să vă văd într-un număr cât mai mare!

de | 19.05.2023 10:14 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

Andia așteaptă piteștenii la spectacolul oferit de administrația locală sâmbătă, 20 mai, în Lunca Argeșului. Artista a transmis un mesaj în care invită cetățenii la concert. Vă reamintim că manifestările dedicate Zilelor Municipiului Pitești 2023 au început.

Vă reamintim că programul dedicat Zilelor Piteștiuloui a început de ieri cu vernisajul ”Tradiție și creativitate” – expoziție open-air de proiecte realizate, în cadrul Anualei de Arhitectură Oltenia-Muntenia, organizatori: Ordinul Arhitecților din România, filiala Muntenia Vest – Parc ”Lunca Argeșului”. Astăzi, în cadrul ședinței festivă a Consiliului Local al Municipiului Pitești se conferă titlul de ”Cetățean de onoare al Municipiului Pitești” lui Ilariu Isac, și vor fi premiați câștigătorii concursului ”Cea mai frumoasă și mai curată asociație de proprietari din municipiul Piteşti”, ediția a XI-a. Pe seară este programat un spectacol al Filarmonicii Pitești în Parcul Lunca Argeșului. Cel mai așteptat eveniment al zilei de sâmbătă începe de la 19:00 în Lunca Argeșului, unde este programat spectacolul extraordinar al trupei The Motans, în deschiderea căreia va cânta Andia. Pezentatorul spectacolului este Cosmina Păsărin. Activitățile continuă și duminică.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Raliul Argeșului 2023. Proba specială”Transfăgărășan” se scurtează

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole