Ziua cu cele mai puține abateri rutiere a fost 1 ianuarie 2023!

de | 03.01.2023 21:48 | Eveniment, Județean, Știri

Polițiștii argeșeni au fost prezenți în minivacanța de Revelion. Totodată, aceștia anunță faptul că au fost înregistrate evenimente cu impact deosebit asupra siguranței cetățenilor.

Activităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii ale statului cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice, în principal pentru prevenirea faptelor antisociale și asigurarea intervențiilor rapide în situații de urgență, precum și pentru protejarea patrimoniului şi a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicit, prevenirea evenimentelor produse prin utilizarea necorespunzătoare a articolelor pirotehnice, îndrumarea și controlul traficului rutier.”, anunță IPJ Argeș.

Totodată, au fost primite 647 de solicitări, prin Sistemul Național Unic de Apeluri de Urgență 112, mai mult de jumătate dintre acestea impunând deplasarea la locul evenimentului. De asemenea, din cele 647 de apeluri, 13 au fost false, ele fiind sancționate cu amenzi de o valoare totală de 15.800 de lei.

Au fost informate 70 de fapte de natură penală.

Polițiștii rutieri au aplicat 462 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 113.000 de lei. În plus, au fost reținute 41 de permise de conducere și 15 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în minivacanță nu au fost înregistrate evenimente rutiere cu consecințe grave pe drumurile publice din județul Argeș.

IPJ anunță că ziua cu cele mai puține abateri rutiere fiind prima zi a acestui an, când au fost constatate 30 de sancțiuni la regimul circulației, cu o valoare totală de 8.845 de lei, precum și măsurile complementare de reținere a unui permis de conducere (pentru nerespectarea regimului legal de viteză) și a unui certificat de înmatriculare.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole