Accident mortal! O ambulanță tamponată de un autotren a lovit un minor de 11 ani!

de | 03.01.2023 20:36 | Știri, Eveniment, Național

Un accident rutier cumplit a avut loc în această seară de marți, în Giurgiu. O ambulanță, care a fost tamponată față-spate, pe fondul nepăstrării distanței, a lovit un copil de 11 ani care s-a angajat în traversarea străzii, potrivit romania24.ro.

Minorul și-a pierdut viața.

Evenimentul a avut loc pe D.N. 5, în localitatea Călugăreni, județul Giurgiu.

Potrivit IPJ Giurgiu, un cetățean bulgar, în timp ce se deplasa cu un autotren, pe direcția de mers București-Giurgiu, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de un echipaj din cadrul SAJ Giurgiu, condusă de către un bărbat, de 49 ani, din localitatatea Oinacu, județul Giurgiu, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma impactului, ambulanța a fost proiectată pe trecerea de pietoni, acolo unde ar fi acroșat minorul de 11 ani. Copilului i-au fost efectuate manevrele de resuscitare, dar cu toate astea, a fost declarat decesul.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Foto descriptiv

Foto Playtech

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mioveni! Unei femei i-au fost amputate degete de la ambele mâini, după ce și le-a prins într-un utilaj!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole