“Ziua Libertății de Mișcare 2023”. CFR Călători a anunțat câștigătorii concursului

de | 10.10.2023 17:28 | Lifestyle, Național

CFR Călători a anunțat astăzi câștigătorii concursului de fotografie “Ziua Libertății de Mișcare 2023” ajuns la cea de-a opta ediție. Concursul s-a derulat în perioada 22 septembrie – 1 octombrie 2023, având ca temă “Libertatea de mișcare cu trenurile CFR Călători”.

Sursă foto: Facebook CFR Călători.

Astfel, potrivit informării publicate, câștigătorii sunt:

  • Locul 1: Iustin A.;
  • Locul 2: Adrian Z.;
  • Locul 3: DPS Romania.

Câștigătorii vor fi contactați prin e-mail privind revendicarea premiilor. Felicitări!

Am fost încântați să vizualizăm atât de multe fotografii deosebite ce au abordat tema concursului dintr-o gamă largă de perspective. Mulţumim tuturor participanţilor, vă așteptăm să fiți activi și dornici să participați la următoarea ediție a concursului ZLM cu imagini realizate în călătoriile voastre, cu trenurile CFR Călători”, se arată în informarea publicată.

Vă reamintim premiile puse în joc:

LOCUL 1:

  • 2 bilete Interrail Global Pass. Ai astfel șansa să călătorești împreună cu o persoană dragă în 33 țări europene, timp de 1 lună.

• promoționale CFR Călători: power bank 4000 mAh, umbrelă, stick de memorie de 16 GB, portofel textil pentru bilet, pix pentru touchscreen și breloc.

LOCUL 2:

 1 card TrenPlus – ce iți oferă un număr nelimitat de bilete de tren cu 25% reducere din tariful integral de transport; plus 1 bilet gratuit dus-întors în trafic intern, la clasa I, la vagon de dormit pe o rută directă.

• promoționale CFR Călători: cască bluetooth on-ear, stick de memorie de 16 GB, portofel textil pentru bilet, pix pentru touchscreen și breloc.

LOCUL 3:

 1 bilet gratuit dus-întors în trafic intern, la clasa I, la vagon de dormit pe o rută directă.

• promoționale CFR Călători: cască bluetooth on-ear, stick de memorie de 16 GB, portofel textil pentru bilet, pix pentru touchscreen și breloc.

Sursă foto: Facebook CFR Călători.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vezi cu cât a crescut cuantumul burselor. Mai mulți bani pentru studenți!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CFR Călători