10 octombrie – Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Româneşti

de | 10.10.2022 15:33 | Știri, Județean, Lifestyle, Mioveni

Sub denumirea “Produs românesc – Bun pentru tine, bine pentru fiecare!” se sărbătorește astăzi, cea de-a cincea ediție a “Zilei Naționale a Produselor Agroalimentare Româneşti” – o campanie a Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale de promovare a produselor agroalimentare româneşti şi de creştere a accesului românilor la alimentele de calitate obţinute pe plan local.

Țara noastră dispune de un patrimoniu gastronomic extrem de bogat și divers, iar în această zi merită să ne aplecăm interesul spre a cumpăra și consuma câteva dintre produsele agroalimentare tradiționale atestate, produse provenite direct din stâne ori ferme certificate ecologic, precum şi cele înregistrate pe scheme de calitate europene, din toate zonele geografice ale ţării”, precizează reprezentanții Centrului Cultural Mioveni.

Aceștia amintesc de asemenea faptul că târgul cu vânzare “Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului” reprezintă o șansă în plus pentru a cumpăra produse românești sănătoase și gustoase, aduse direct din fermele, grădinile, solariile sau livezile producătorilor locali.

produselor

 

 

 


Citiţi, de asemenea, peanchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Mioveni

Ultimele articole