Ziua Universală a Iei, sărbătorită la Corbi

de | 24.06.2023 16:42 | Știri, Administrație, Lifestyle, Național

Astăzi la Corbi a fost sărbătoare. Comunitatea a celebrat Ziua Universală a Iei într-un cadru traditional. Participanții și-au scos din cufăr portul traditional și au sărbătorit simbolul românesc: ia.

Printre cei prezenți la evenimentul de la Corbi amintim: ministrul Justiției, Alina Gorghiu, prefectul de Argeș, Radu Perianu, senatorul Dănuț Bica, Cristina Ghineț, președinte OFL Argeș.

Facebook Primăria Corbi

”Astăzi am fost onorată să fiu gazda unui frumos eveniment inițiat de Organizația Femeilor Liberaler Liberale ARGEŞ.

Astfel, am sărbătorit împreună Ziua Națională a Iei.

Ia nu este doar o piesă de îmbrăcăminte, ci o comoară care ne leagă de istoria și de valorile noastre. Ia este un simbol al muncii și priceperii femeilor noastre, care, de-a lungul secolelor, au transmis din generație în generație această artă a cusutului. Prin purtarea iei, exprimăm mândria și dragostea noastră față de tradițiile și rădăcinile noastre.

Purtați cu mândrie în suflet ia și fiți siguri că veți fi admirați!”, se arată pe pagina de Facebook a administrației locale din Corbi, al cărui primar este Alina Anca Baciu.

Sursă foto: Facebook Primăria Corbi.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul. Ce nu trebuie să faci de Sânziene

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Corbi

Ultimele articole