anchetaonline.ro

13.000 de euro – bugetul suplimentar pentru terenul necesar giratoriului de la Târgul Săptămânal

de | 14.03.2022 11:14 | Administrație

 

Intrarea în comuna Bradu, în zona Târgului Săptămânal, se va face printr-un sens giratoriu. Investiția a fost anunțată de anul trecut, fiind bugetată suma de 170.000 euro pentru acest proiect. Proiectanții au realizat, ulterior, că mai era necesar un petic de teren pentru a se putea amenaja giratoriul respectiv conform planului. Pentru cei 64 mp se alocase suma de 15.600 euro, considerată destul de mare de o parte dintre consilieri, care au criticat faptul că evaluarea s-a realizat la prețuri de Pitești și nu de Bradu, localitate pe raza căruia se afla suprafața respectivă. În urma negocierilor Comisiei alese a Primăriei Pitești, din care au făcut parte consilierii locali Sorin Apostoliceanu, Radu Bănică și Virgil Chivu, și proprietarii privați, s-a reușit coborârea acestuia la 13.000 euro. Contractul de vânzare-cumpărare va fi încheiat după parcurgerea procedurilor de publicitate imobiliară.

 

 

 

 

- 13.000 de euro – bugetul suplimentar pentru terenul necesar giratoriului de la Târgul Săptămânal

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | Pitești | Sorin Apostoliceanu
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă, secretar general al redacțiilor Ancheta, cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: