anchetaonline.ro

Cătălin Gherzan: Suntem, pe zi ce trece, mai panicați de orice informație care se aruncă în spațiul public!

de | 14.03.2022 11:08 | Politic

Săptămâna trecută, războiul de la granița cu Ucraina a picat pe plan secund. I-au luat locul imaginile cu români stând la coadă de combustibil sau umplându-și cărucioarele, până la refuz, cu ulei, făină și hârtie igienică. Orice zvon creează panică. Din păcate, susține omul de afaceri Cătălin Gherzan, autoritățile nu prea sunt capabile să liniștească populația și nici să-i transmită, în timp util, informațiile necesare.

ucraina

Se pare că suntem, pe zi ce trece, mai panicați de orice informație care se aruncă în spațiul public. Este nevoie de informație, nevoie de siguranță, nevoie de predictibilitate… Ar fi nevoie de o comunicare mai bună, rapidă și transparentă, din partea oficialilor! Nimeni nu iese, în timp util, să-i lămurească pe oameni, să le explice ce se întâmplă, să infirme sau că confirme zvonurile de pe piață, să liniștească populația. Mai grav este că nimeni nu mai are autoritatea morală și prea puțini se mai bucură de credibilitate. Dacă vom continua în ritmul acesta, panica va cuprinde țara la fiecare mesaj alarmant!”, a declarat omul de afaceri Cătălin Gherzan.

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Gherzan | Ucraina
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/adelina-moldoveanu/" target="_self">Adelina Moldoveanu</a>

Articol scris de Adelina Moldoveanu

Specialist în promovare, publicitate și comunicare, cu 14 ani de experiență în mass media și echipa Ancheta.

Articole asemănătoare: