anchetaonline.ro

13, zi cu ghinion pentru o șoferiță! Prinsă de radar cu viteză amețitoare, în Pitești

de | 14.07.2022 17:04 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Zi cu ghinion, miercuri, 13 iulie, pentru o șoferiță din București, în vârstă de 24 de ani. Aceasta a fost depistată de aparatul RADAR, în timp ce conducea cu viteza de 108 km/h, pe strada Calea Câmpulung din Pitești.

Prin urmare, tânăra șoferiță s-a ales cu permisul reținut, pentru aplicarea măsurii de suspendare a dreptului de circulație pentru 90 de zile. De asemenea, a primit o amendă în valoare de 1.305 lei.

Nu este singura șoferiță care a rămas fără permis, printre ghinioniști aflându-se și un tânăr de 21 de ani, din Mioveni, care a fost prins tot pe Calea Câmpulung, în timp ce conducea mașina cu 124 km/h. El a rămas fără permis pentru 120 de zile și a fost amendat cu 1305 lei.

În total, în cursul zilei de ieri, polițiștii rutieri din Pitești au aplicat 57 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.395 de lei și au reținut, în vederea suspendării, 6 permise de conducere. De asemenea, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Foto Focus Press

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident rutier cu motocicletă! Victima este conștientă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung | Pitești