Pe 15 iunie în Lunca Argeșului suntem aproape de Andrei. Crosul caritabil: ”Alergăm pentru viață!”

de | 02.06.2024 18:27 | Pitești, Lifestyle

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, împreună cu Invictus România, Primăria Pitești, Direcția Județeană pentru Sport Argeș, și Inspectoratul Școlar Județean Argeș, organizează în data de 15 iunie, începând cu ora 11:00, în Parcul Lunca Argeșului din Municipiul Pitești, competiția sportivă – ”Crosul caritabil Alergăm pentru viață!”. Evenimentul este organizat pentru sprijinirea unui copil de 1 an și 6 luni diagnosticat cu malformație cardiacă congenitală complexă.

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului precizează că evenimentul sportiv se adresează tuturor persoanelor, care iubesc viața și sănătatea, și doresc să contribuie financiar pentru ajutorarea unui caz medical grav. Este vorba de tânărul Bolog Nicolae Andrei din județul Argeș, diagnosticat cu malformație cardiacă congenitală complexă.

Astfel, cei care. vor să participe la competiția sportivă se pot înscrie în dimineața zilei de 15 iunie, în cadrul locurilor special amenajate în acest sens, în cadrul Parcului Lunca Argeșului.

În cadrul competiției sportive vor existența două secțiuni:

  1. copii – vârsta cuprinsă între 9 și 14 ani.
  2. adulți – vârsta cuprinsă între 15 ani și nelimitat.

Fiecare participant va primi un tricou personalizat. Contribuția de înscriere pentru copii este de 25 lei, iar pentru adulți de 40 lei.  Toate fondurile colectate în urma crosului caritabil, vor fi redirecționate către familia micuțului Bolog Nicolae Andrei, în vârstă de 1 an și 6 luni. De asemenea, potrivit informării publicate, doritorii pot dona și în contul social al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului: RO49RNCB0024010930810104.

Sursă foto: Facebook Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

În această seară. ”Dragoste și progres” la Teatrul ”Alexandru Davila” din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole