Sărbătoare la Apă Canal 2000 S.A. Pitești! Piky împlineşte AZI 21 de ani!

de | 03.06.2024 08:03 | Pitești, Importante, Lifestyle

Astăzi se împlinesc 21 ani de când societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti derulează Programul Educaţional Piky sub motto-ul: „Apa înseamnă viață, prețuiți-o și nu o risipiți!„, în data de 3 iunie fiind ziua lui Piky, mascota societăţii, marcă înregistrată la OSIM.

Cine este Piky? Pentru cei care încă nu știu acesta este un personaj vesel și pus pe fapte bune, de forma unei picături de apă, care însoțește copiii pe drumul apei, învățându-i să prețuiască apa și să aibă grijă de mediul în care trăim.

apa canal Piky

Nu întâmplător a fost aleasă ziua de naștere, Piky fiind interfața copilăriei – 1 iunie și cea a mediului înconjurător – 5 iunie.

„Atunci când copilăria se împletește cu responsabilitatea și respectul pentru natură, rezultatele pot fi uimitoare. Copiii sunt viitorul public cu putere decizională și ori de câte ori este posibil, copiii trebuie puși în situația de a acționa, de a reacționa, de a manifesta atitudini față de mediul înconjurător. Ei sunt întruchiparea speranțelor și viitorului nostru, iar noi avem datoria de a le dărui atenție, grijă, respect și dragoste. De-a lungul timpului, societatea Apă Canal le-a oferit posibilitatea de a-și etala potențialul creativ,  de a stimula capacitatea de integrare armonioasă în mediul înconjurător, de a înţelege rolul şi importanţa apei, precum şi de a sensibiliza prin lucrările realizate atitudinea oamenilor faţă de un mediu sănătos, în armonie cu o apă curată”, transmit reprezentanții societății Apă Canal 2000 S.A. Pitești.

Aniversarea lui Piky are loc astăzi, 3 iunie 2024, la Muzeul Județean Argeș. Tot astăzi se va desfășura și premierea elevilor câștigători ai concursului de machete „Apă pentru toți„, dedicat deopotrivă Zilei Mondiale a Apei și Zilei lui Piky.

De precizat că lucrările elevilor vor putea fi admirate într-o frumoasă expoziție la Muzeu și vor încânta privirile vizitatorilor timp de o săptămână.

„La sfârșit de an școlar, le dorim tuturor elevilor și cadrelor didactice să fie sănătoși și să se bucure de vacanța ce se apropie, iar elevilor care vor susține examene le dorim mult succes!”, transmit reprezentanții societății.

 La mulţi ani, Piky!

 La mulți ani, Apă Canal 2000!”

 

Sursă foto: Apă Canal 2000 SA

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000 | Piky | Pitești | Societatea Apă Canal 2000 SA