(VIDEO) Bărbatul de 40 de ani care a amenințat un tânăr în zona Exercițiu din Pitești – trimis în judecată!

de | 03.06.2024 08:15 | Județean, Eveniment, Importante

INFORMAȚII NOI,  3 IUNIE 2024

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

Reamintim faptul că, în ziua de 15 mai, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

ȘTIRE INIȚIALĂ, 16 MAI 2024

Un conflict care a avut loc marți, 14 mai, în jurul orei 18:30, între un piteștean de 40 de ani și un tânăr, se putea finaliza cu o adevărată tragedie.

De la aruncarea cuvintelor grele până la violență nu a fost decât un pas, iar în timp ce se aflau în zona Exercițiu din Pitești, fără să țină cont de trecători, piteșteanul de 40 de ani ar fi scos un obiect tăietor- înțepător și l-ar fi amenințat pe tânăr.

Potrivit IPJ Argeș, totul s-a petrecut din cauza unui conflict mai vechi între cei doi, însă reacția piteșteanului a provocat teamă și indignare în rândul trecătorilor.

Oamenii legii au fost sesizați cu privire la acest eveniment, iar polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au desfășurat cercetări.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 40 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astăzi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto captură video

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție șoferi! Sunt anunțate transporturi agabaritice

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole