anchetaonline.ro

2 mașini distruse după un accident rutier! 4 victime implicate!

de | 08.11.2022 09:59 | Știri, Eveniment, Național

Un accident rutier grav care s-a lăsat cu două mașini complet distruse și patru victime a avut loc în această dimineață, marți, 8 noiembrie, pe DN17 în zona localității, Păltinoasa, Suceava.

Cele 4 victime au fost transportate la spital, una dintre ele fiind găsită în stare de inconștiență într-unul dintre autoturisme. Pompierii militari au fost cei care au scos-o pentru a o transporta la spital.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului cu o autospecială de stingere dotată cu echipament pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean, potrivit romania24.

 

Sursa foto romania24.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident mortal după ce un tânăr a intrat cu mașina într-o casă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: